• Love

Luftig, kärnfull och välskriven ledarskapsbok

Britt Lundberg, Ledarskapskonsult och coach, Gaia Leadership

"Love lyckas på ett elegant sätt lyfta människans kraft, kapacitet och förmåga att genom kunskap och medvetna val kunna genomföra stordåd i en gynnsam kultur."

Jag är glad och hedrad över att ha fått förhandsläsa ”Ut ur boxen”. Boken är en luftig, kärnfull och välskriven ledarskapsbok som väl fångar utmaningarna och möjligheterna med den transformativa tid vi har. Timingen är perfekt, särskilt nu med erfarenheterna kring Covid-19 är det mer tydligt än någonsin hur instabil, osäker, snabbföränderlig och tvetydig värld vi lever i och att det behövs ledning och stöd för att lösa komplexa problem.


På 200 lättlästa sidor ryms både historia, teorier, intressanta exempel och användbara verktyg. Jag uppskattar att ha fått bekanta mig med Mary Parker Follett lite närmare. Hon och Frederick Taylor följer med genom hela boken och flätar sig in på ett naturligt sätt och ger ett intressant perspektiv från historia till nutid.


Love lyckas på ett elegant sätt lyfta människans kraft, kapacitet och förmåga att genom kunskap och medvetna val kunna genomföra stordåd i en gynnsam kultur. Det handlar inte om människan eller affären. Det krävs ett både och.

76 views0 comments