• Love

Intressant, läsvärd och praktiskt tillämpbar

Updated: Apr 16, 2020

Jesper Grip, Beställare och styrgruppsledare för byggprojekt, Stockholms stad

Är du på något sätt inblandad i förändringsledning så lovar jag att du kommer att hitta saker du kan använda i boken"

Min roll som offentlig beställare och styrgruppsledare i byggprojekt på skolor innebär i sig självt förändringsledning. Samtidigt är jag också inblandad i förändringsprojekt inom den egna organisationen. I båda fallen har jag direkt hjälp av Love Lönnroths Ut ur boxen - Förändringsledning på riktigt. Loves bok är intressant, läsvärd och praktiskt tillämpbar; den ger verktyg till förändringsledning på riktigt precis som titeln utlovar. Och dessutom får man som läsare ta del av historik och teorier som Love på ett bra sätt väger och bedömer mot verklig tillämpning. Är du på något sätt inblandad i förändringsledning så lovar jag att du kommer att hitta saker du kan använda i boken. Läs den.

39 views0 comments