IMG_1596%2520(2)_edited_edited.jpg

OM MIG

Jag arbetar som managementkonsult inom Sonder, där vi utvecklar och inför nya sätt att leda och organisera företag och andra organisationer baserat på självledarskap och tillit.

Jag håller en hel del föreläsningar och ledningsseminarier om förändringsledning och organisationsutveckling. Jag håller i Sonderpodden som är en podd om framtidens organisationer och ledarskap.

För bokningsfrågor kan du enklast ta kontakt med mig via mail eller ringa till Sonder på 08-24 24 90.

Min bakgrund är som managementkonsult sedan 1994, efter avslutad civilekonomexamen från Handels i Göteborg. Jag jobbade flera år inom Dynamo Ecology som var pionjärer inom strategiskt hållbarhetsarbete. Där lärde jag mig storskalig förändringsledning inom framför allt konsumentnära kedjeföretag. Dynamo köptes av den internationella koncernen ERM, varefter jag testade att jobba som egen konsult några år. 2006 blev jag anställd inom konsultföretaget Goodpoint som ägdes av Apoteket. Jag har arbetat med en stor bredd av uppdrag och uppdragsgivare, både inom det privata näringslivet och offentlig sektor. Huvudsakligen i Sverige, samt en del nordiska uppdrag.

 

Sedan 2015 jobbar jag inom Sonder.

Min cv finns på LinkedIn och om Sonder kan man läsa på Sonder.se.